Vad är Norpas?

Festival Norpas ordnas för åttonde gången den 2.-4.8. 2019 i Dalsbruk på Kimitoön. Evenemang är utspridda kring byn, men allt finns nära och man kan gå runt till fots. Titta på kartan och närmare information om olika scener.

Biljetter försäljs på nätet på Norpas-webshop.

Under festivalen säljs återstående biljetter i Festivalinfon, som är bredvid Verkstad och vid dörren innan konserten. Kom ihåg att särskilt i Bio Pony och Gjuteriet finns det en begränsad mängd platser, så det lönar sig att köpa biljetter på förhand! Det finns också många evenemang som är gratis.

Ta också med kontanter; köp av biljetter, mat och dryck är möjligt bara i kontanter på några ställen. Det finns en bankomat vid Sale-butiken i byn.

Festival Norpas önskar att alla festivalgäster är uppmärksamma på sina utsläpp. Vänligen lägg all avfall till skräpkorgen och flaskor och burkar till för dem reserverade återvinningsplatser. Vi uppmuntrar publiken att ta sig till Dalsbruk helst med bus eller med festivalbussen.

Kom ihåg att inkvarteringskapaciteten i Dalsbruk är begränsad. Vi rekommenderar att ni reserverar inkvartering väl i förhand.

Det finns trevliga restauranger och cafer i byn och dessutom två mataffärer, apotek och Alko. Under festivalen i Gjuteriet och i Verkstan finns det öl, cider, mat och snacks till salu.

Festival-info

Festival-info ja biljetförsäljning finns brevid Verkstad (Tullbackavägen 7).  Numret till festival-infon är 040-2586506 och det är i bruk under Norpas veckoslutet.

Tilläggsinformation: [email protected] / 040 770 00 65