PLASTIC FANFARE

Orkesterträning 29.7.–2.8. i Dalsbruk ca. 3 timmar/kväll. Konsert i sammanhang med evenemanget på söndag 4.8. kl 14.00. Du kan anmäla dig till orkestern på [email protected].

Manu Louis, Gjuteriets sensation i fjol, blev så förälskad i Norpas att han erbjöd sig att göra oss en unik komposition med big band. Professionella musiker, frivilliga musikentusiaster och de som har ingen aning om musik får alla delta i kompositionen. Även som solist kan man delta – dansare, sångare, performansartist eller något annat!

Plastic Fanfare ska visa att musik och dess upplevelse är gemensamt som det alltid har varit. Vissa typer av musik har gjorts för långsiktiga professionella spelare, andra för allt folk i karaoke; i denna fanfar finns det lite av båda. Eller kanske finns det något mera. Musik är ett språk och om språk har alla en uppfattning. Så vitt vi vet, finns det ett stort behov att uttrycka sina egna uppfattning. Plastic Fanfare lämnar ingen utanför. Om du vill veta hur en orkester fungerar, anmäl dig med!