Lauantai 3.8. klo 14:00 – 16:00
Laura Naukkarinen, Antti Tolvi, Tuomo Tammenpää

Piipahda pop up -työpajaan, jossa pääset kokeilemaan äänen tuottamista ja muokkaamista syntetisaattoreiden ja sensoreiden avulla. Yhdistetään yhdessä modulaarisyntetisaattorit keskenään kommunikoivaksi orkesteriverkostoksi. Sähkövirta muuntuu ääniaalloksi ja ääniaalto muokataan syntetisaattorin osien kautta uuteen uskoon – onko lopputulos melua, rytmejä, harmoniaa vai jotain aivan muuta – tule kokeilemaan!

Laura Naukkarinen (Lau Nau) on kemiönsaarelainen säveltäjä ja esittäjä, joka tekee elektroakustista musiikkia niin omaan keikkaohjelmistoonsa ja levyille kuin uusiin elokuviin, mykkäelokuviin, esityksiin ja ääni-installaatioihinkin.

Antti Tolvi kemiönsaarelainen säveltäjä, äänitaiteilija ja esiintyjä jota kiinnostaa asioiden tutkiminen niiden alku- ja loppupisteissä. Musiikissa tämä kuuluu esimerkiksi sävellyksissä jotka ovat lähes pelkkää hiljaisuutta tai teoksissa joissa ääntä käytetään sen rehevimmässä muodossa. Antti työskentelee myös aktiivisesti ääni-, ja valoinstallaatioden parissa sekä tanssi-, video-, ja teatteritaiteen parissa.

Tuomo Tammenpää on kemiöläinen suunnittelija, yrittäjä ja taiteilja, joka osn työskennellyt yhdessäoppimisen ja työpajailun parissa pitkään. Uteliaisuus, kokeilu ja yhteisten löydösten jakaminen on keskeinen osa hänen työskentelymetodeja niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Tuomo on ohjannyt elektronisen värkkäilyn työpajoja vasta-alkajille ja vähän kokeneemmillekin lännestä itään.