Lauantai 3.8. klo 11:30 – 13:30
Tuomo Tammenpää

Huom, vain kymmenen paikkaa, materiaalimaksu 10€.
VARAA PAIKKASI TYÖPAJAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!
(https://holvi.com/shop/festivalnorpas/product/ad5e77e304ecb51540d88339ef9cfb3a/)

Tule tekemään oma pieni elektroninen soitin ÑORP eli Njorppi Tuomon työpajaan. Rakennamme pienen vekottimen, josta pörinää ja vinkua riittää. Opit miten elektroninen ääni syntyy ja kolvaamaan muutamia komponentteja piirlevyyn. Jos Arduino ohjelmointi on tuttua kerron miten koodataan uusia surinoita. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta elektronisesta rakentelusta, mutta alakouluikäisten ja sitä nuorempien mukana on syytä olla yksi nuori tai aikuinen avustaja.

Ääninäyte: Priiiiiiiph-wup-wup-wup-shtzs-tsih-tsih-tnöööööt.

Työpajasta voi luontevasti jatkaa seuraavaan osioon, eli Elektronista musiikkia vasta-alkajille -työpajaan, jossa voit kokeilla uutta soitintasi osana modulaarista syntetisaattoria.

Tuomo Tammenpää on kemiöläinen suunnittelija, yrittäjä ja taiteilja, joka son työskennellyt yhdessäoppimisen ja työpajailun parissa pitkään. Uteliaisuus, kokeilu ja yhteisten löydösten jakaminen on keskeinen osa hänen työskentelymetodeja niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Tuomo on ohjannyt elektronisen värkkäilyn työpajoja vasta-alkajille ja vähän kokeneemmillekin lännestä itään.