Rakenna oma elektroninen soitin!

Lauantaina Masuunilla 3.8. klo 11:30 – 13:30 . Huom, vain kymmenen paikkaa, materiaalimaksu 10€.


Tule tekemään oma pieni elektroninen soitin ÑORP eli Njorppi Tuomon työpajaan. Rakennamme pienen vekottimen, josta pörinää ja vinkua riittää. Opit miten elektroninen ääni syntyy ja kolvaamaan muutamia komponentteja piirlevyyn. Jos Arduino ohjelmointi on tuttua kerron miten koodataan uusia surinoita. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta elektronisesta rakentelusta, mutta alakouluikäisten ja sitä nuorempien mukana on syytä olla yksi nuori tai aikuinen avustaja.
Ääninäyte: Priiiiiiiph-wup-wup-wup-shtzs-tsih-tsih-tnöööööt.


Lau Nau– Tolvi– Tammenpää: Syntetisaattoreita ja elektronista musiikkia vasta-alkajille. Lauantaina Masuunilla 3.8. klo 14:00 – 16:00

Tuomo Tammenpää on kemiöläinen suunnittelija, yrittäjä ja taiteilja, joka on työskennellyt yhdessäoppimisen ja työpajailun parissa pitkään. Uteliaisuus, kokeilu ja yhteisten löydösten jakaminen on keskeinen osa hänen työskentelymetodeja niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Tuomo on ohjannyt elektronisen värkkäilyn työpajoja vasta-alkajille ja vähän kokeneemmillekin lännestä itään.

Työpajasta voi luontevasti jatkaa seuraavaan osioon, eli Elektronista musiikkia vasta-alkajille -työpajaan, jossa voit kokeilla uutta soitintasi osana modulaarista syntetisaattoria.