Norpaksen taidetyöpajat tulevat! Ilmoittaudu ajoissa!

Norpaksessa on tänä vuonna useita taidetyöpajoja, joista osaan voi osallistua spontaanisti tapahtuman aikana, mutta muutamat edellyttävät ennakkoilmoittautumista. Tartu siis tilaisuuteen!

Musiikiin syventävät taidetyöpajat: Manu Louisin ”Plastic Fanfare” ja Jasmin Martorellin laulutekniikkakurssi sekä Maija Albrechtin kuvataiteen ja Sanna Kanniston valokuvauksen mestarikurssit, on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä omassa ilmaisussaan ja saada ammattilaisten ohjausta tekemiseen. Alla olevista linkeistä saat yksityiskohtaisempaa tietoa kustakin työpajasta.

Manu Louisin ”Plastic Fanfare” – musiikin harratastaille, ammattilaisille ja kaikille muille yhdessä musisoimisesta kiinnotuneille !

Jasmin Martorellin laulutekniikkakurssi – laulajille ja muille äänen käytöstä kiinnostoneille!

Maija Albrechtin kuvataiteen mestarikurssi – taiteilijoille ja taiteen harrastajille, jotka työskentelevät grafiikan tai piirtämisen parissa ja kaipaavat palautetta omaan työkentelyyn.

Sanna Kanniston valokuvauksen mestarikurssi –valokuvataiteilijoille ja harrastajille, jotka kaipaavat omaan projektiinsa ohjausta ja palautetta.