VAPAATAIDE JA TYÖPAJAT

Hakuaika Norpaksen vapaan taiteen- ja työpajaohjelmistoon on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksista!

Täältä voit nähdä valitut esitykset ja teokset

 

 


HAKU NORPAKSEN TYÖPAJA- JA VAPAAN TAITEEN OHJELMISTOON

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Avoin kutsu Festival Norpaksen työpaja- sekä vapaan taiteen ohjelmistoon on auki ja otamme hakemuksia vastaan aina 20.5. asti.

Edellisvuosien tapaan toiveenamme on täyttää Taalintehtaan ruukkikylä mitä monimuotoisimmilla esityksillä ja Norpaksen hengellä.

Norpas tarjoaa vapaan taiteen artisteille:

Esiintymistilan ja -ajan
Esiintymistila voi olla missä päin ruukkikylää tahansa, lähes millaisella areenalla tahansa. Esiintymisaika on todennäköisesti perjantaina 3.8. klo 14-19, lauantaina 4.8. klo 10-20 tai sunnuntaina 5.8. klo 10-18. Teemme ehdotuksen parhaasta mahdollisesta paikasta ja ajasta esityksille ja työpajoille.

Nimi Norpaksen ohjelmistoon
Kaikki esitykset tulevat esille Festival Norpaksen lopulliseen ohjelmistoon.

Tekniikan
Esitykseen tarvittavan perustekniikan ja muut fasiliteetit. Mikäli esitys vaatii erikoistekniikkaa tai -fasiliteetteja, emme välttämättä voi järjestää niitä, jolloin ne tulee hoitaa itse. Ilmoitamme ja keskustelemme asiasta aina tapauskohtaisesti taiteilijoiden kanssa.

Majoituksen
Majoitus järjestetään vapaan taiteen ohjelmiston esiintyjille varatussa patjamajoituksessa, jonka kapasiteetti on rajallinen. Patjoja on valitettavasti vielä vähemmän kuin majoitustilaa, eli arvostamme kovasti, mikäli teillä on tuoda oma patja mukana.

Liput
Liput Verstaan perjantain ja lauantain iltakonsertteihin. Isompien kokoonpanojen (yli 4 henkeä) kohdalla keskustelemme eduista tapauskohtaisesti.

Ja lisäksi
Mahdollisuuden päästä tutustumaan laaja-alaisesti eri alojen taiteilijoihin sekä yleisöön sekä tietenkin esiintymään yhdelle Suomen mielenkiintoisimmista monitaidefestivaaleista.


Käsittely ja periaatteet

Hakuaika päättyy 20.5.

Norpaksen työryhmä käy läpi hakemukset ja hakijoille ilmoitetaan kesäkuun alkuun mennessä tulivatko valituksi. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös ehdottaa taitelijoille/ryhmille erilaisia yhdistelmiä ja kokeiluja erilaisten taidealojen ja artistien välillä.

Ilmoitamme ja hyväksytämme ehdotuksemme esitysten paikoista, ajoista sekä yhdistelmistä aina etukäteen taiteilijoilla.

Erittäin rajallisesta majoituskapasiteetista johtuen, neuvottelemme isompien kokoonpanojen kanssa ryhmän jäsenten etuuksista.

Mikäli haluat kysyä jotain liittyen hakemiseen tai vapaan taiteen ehdoista, niin voit lähettää ne osoitteeseen info@festivalnorpas.fi

Tehkää hyvin!

Vapaan taiteen ohjelmistoon haetaan alla olevalla lomakkeella.