Norpas tickets are now for sale!

You can now buy tickets from Norpas webstore! Click in to webstore!

FESTARIPASSI 100€

Tänä vuonna Norpakseen tulee vihdoin myyntiin paljon kyselty Norpaksen kaikki esitykset kattava festaripassi. Festaripassilla pääset jokaisen Norpaksen maksulliseen esitykseen, kunhan olet paikalla ennen esityksen alkua.

Festaripassin hinta on 100€ ja sillä pääsee näkemään yhteensä 16 häikäisevää esitystä 11 eri tapahtumassa. Hintaan sisältyvät kaikki Verstaan, Valimon ja Teltan esitykset, mukaan luettuna siis BlackSkyWhite sekä Verstaan iltakonsertit. Festaripassiin sen sijaan ei sisälly paellakonserttien ruoka, eikä sergrafia työpajan paita/kassi, mutta ohjelmanumerot/esitykset niistäkin.

Mikäli festaripasseja myydään pienempien areenoiden (Valimo ja Teltta) kapasiteetin verran, ei näihin tilaisuuksiin voi ostaa enää lippuja ennakkoon.

Ostamalla festaripassin voit olla huolettomin ja vapain mielin vapaan kulttuurin festivaalilla.

VERSTASPASSI 60€ / VERSTAS PE 30€ / LA 35€

Verstaalle myydään molemmat illat ja M means Magritte -esityksen kattava Verstaspassi. Verstaspassin hinta on 60€ ja sillä pääsee siis perjantaina ja lauantaina Verstaan iltakonsertteihin sekä lisäksi BlackSkyWhiten M means Magritte -esitykseen lauantaina alkuillasta. Verstaan ovet suljetaan lauantaina M means Magritte -esityksen ajaksi, eli kello 19:30-20:30, jotta esitykselle ja yleisölle voidaan taata häiriötön elämys.

Verstaalla on tänä vuonna muutenkin hieman edellisvuosista poikkeava ohjelmisto ja aikataulut. Ovet avautuvat klo 19:00, mutta Verstas suljetaan jo 00:30. Tämän jälkeen siirrytään jatkoille pihan toiselle puolelle Valimoon, missä ohjelma jatkuu aina klo 02:00 asti.

Verstaalle voi ostaa myös erikseen perjantain ja lauantain liput. Perjantain lippu kattaa perjantain iltakonsertin ja maksaa 30€. Lauantain lippu maksaa 35€ ja se kattaa klo 19:30 alkavan M means Magritte -esityksen sekä lauantain iltakonsertin.

Alle 15-v. lapsille Verstaan esitysten liput maksavat 15€/ilta, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

YKSITTÄISET LIPUT VALIMOSSA JA TELTASSA 5-10€

Muihin Valimon ja Teltan esityksiin myydään vain yksittäislippuja. Näiden esitysten hinnat ovat 5-10€, riippuen esityksestä. Teltan esitykset ovat alle 15-v. lapsille puoleen hintaan, 5€.

Perjantain paellakonserttiin voi ostaa lipun pelkkään esitykseen (5€) tai paellan kanssa (10€).

HUOM! Mikäli Festaripasseja myydään yli Teltan tai Valimon kapasiteetin, lopetetaan näiden lippujen ennakkomyynti verkossa. Lippuja voi ostaa vielä esitykseen ovelta, mikäli kaikki paikat ei ole täytetty (eli kaikki passilliset eivät tule esitykseen).

Klikkaa itsesi Norpaksen verkkokauppaan, ja varmista paikkasi Norpas Festivalilla 3.-5.8.