Lauantai 4.8. Verstaan iltakonsertin ensimmäinen esitys, 35 € | alle 15-vuotiaat 15 €
Esitys alkaa tasan 19:30, jolloin ovet ja baari suljetaan esityksen ajaksi. Ei sovellu alle 7-vuotiaille.

M means Magritte – teatteriesitys

Palkittu venäläinen avantgarde-teatteriryhmä blackSKYwhite esiintyy Suomessa elokuussa Festival Norpaksessa. Ryhmä esittää erikoisnumerona ensikertaa Suomessa elektronisen musiikki- ja tanssishown, M means Magritte.

blackSKYwhite on yksi Venäjän tämän hetken edustavimmista ja kuuluisimmista avantgardistisista teatteriryhmistä. Ryhmä on palkittu muun muassa maailman suurimman teatterifestivaalin Edinburgh Festivalin pääkategoriassa kahdesti.

Teatteriryhmä on kiertänyt ulkomaisia festivaaleja ahkerasti. Ryhmä on esiintynyt Glastonburyn festivaalilla jopa 14 kertaa peräkkäin, ja tänä kesänä se on Norpaksen lisäksi kutsuttu Nevadan autiomaahan Burning Man -festivaaliin jo kolmatta kertaa.

Ja kuinkas kävikään niin, että tämä maailmanluokan esitys päätyi myös piskuiseen Suomeen esiintymään ainoastaan Norpas-festivaalille? Sattuma, hyvät ihmiset ja aina niin yllätyksellinen ja kiehtova Venäjä lienevät epämääräisiä, mutta oikeita vastauksia tähän. Ja siksi Norpas merkitään elokuussa luontevana jatkumona muiden kansainvälisten monitaidefestivaalien joukkoon, ainakin blackSKYwhiten esityspäiväkirjassa.

Esitys alkaa Verstaalla lauantaina klo 19:30, jolloin myös sisäänpääsy Verstaalle sekä Verstaan baari suljetaan, jotta voisimme tarjota sekä yleisölle että esiintyjille täydellisen nautinnon esitykseen. Ovet ja baari aukenevat jälleen esityksen jälkeen noin klo 20:30.

blackSKYwhiten M Means Magritten pääset näkemään festaripassilla sekä Verstas-passilla ja Verstaan lauantai-illan lipulla. Osta lippusi kesän merkittävimpään kulttuuritekoon täältä: www.holvi.com/shop/festivalnorpas