Kuutti Lavonen, Magasinet 4.- 27.8.2017

Näyttelyn avajaiset perjantaina 4.8. 15:00

 

Kirsi-Marja Sirén: Vaatimaton Onni, N-galleria 4.-6.8.

Avoinna pe 12-20, la 11-20, su 11-17. 
 Näyttelyn avajaiset perjantaina 4.8. 15:30

 

Joaquin Jara: Resurrección, Masuuni

ympäristötaideteoksen julkistaminen perjantaina 4.8. 16:00

 VaSaMu-ryhmä: Yhdessä, 
taideinstaallaatio, Masuuni 4.-6.8.

Teoksen julkistus perjantaina 4.8. 16:00

 

Lisa Roberts: Continuum – Kontinuum – Jatkumo, 

Masuuni

Teoksen julkistus perjantaina 4.8. 16:00

Sagalund on vuonna 2017 mukana kymmenen lastenkulttuurikeskuksen yhteisessä suuressa Rajoja Rikkovat Residenssit -hankkeessa ja Lisa Robertsin Jatkumo, on osa hanketta. Kemiöläinen taiteilija ja tuottaja Lisa Roberts työskentelee yhdessä entisen ruukin työntekijän ja metalliosaajan Robert Salosen ja hänen Sanvatek firmansa kanssa. Prosessiin osallistuvat myös taalintehtaalaiset lapset ja nuoret. Lisa työstää kaksi taideteosta, jotka saavat inspiraationsa Taalintehtaan tehtaalla valmistetusta valssatusta langasta ja ajan jatkumosta.

 

Oriol Hernando, F-galleria, 4.-6.8.

Espanjalainen valokuvataiteilija Oriol Hernando on Norpas festivaalin vakiovieras  ja tuttu näky Taalintehtaalla tapahtuman aikaan. Hernando on kuvannut festivaalin taiteilijoita, yleisöä ja myös paikkakuntalaisia itse tekemillään eri kokoisilla pahvilaatikkokameroillaan.

 

Marie Ray (Oceane Bruel & Dylan Ray Arnold): Trespassers pocket, Masuuni

Festival Norpas ja Ilmiö festivaalin yhteistuotantoteos: Marie Ray (Oceane Bruel & Dylan Ray Arnold): Trespassers pocket

Dylan Arnold ja Oceane Bruel tulevat tekemään Trespassers pocket taide-installaation masuunille festivaaliviikoinlopuksi. Installaatiokokonaisuus koostuu useista erikokoisista teoksista, jotka korostavat masuunin luontoa ja yksityiskohtia.

Teos on esillä jo viikkoa aikasemmin Ilmiö festivaalilla Turussa, mutta siirtyy sieltä ja saa uuden muodon Taalintehtaalla Norpaksessa. Teos on Norpaksen ja Ilmiön uuden taidevaihto-yhteistyön ensimmäinen hedelmä, jolle toivottavasti seuraa jatkoa tulevina vuosina.