Taideluontopolku, lähtö Masuunilta, sunnuntai 6.8. klo 12:30-14:00, Metsä – The Forest Project nykysirkus ja -akrobatiaesitys, yleisömäärä max 70. 

Sirkus Aikamoisen akrobaatit Sade Kamppila ja Viivi Roiha toteuttavat  ”Metsä – The Forest Project” –esityksen taideluontopolun ohjelmistossa. Polun varrella tapahtuu erilaisia kohtauksia; ilma-akrobatiaa ja koreografista kiipeilyä puiden lomassa, akrobaattista tanssia metsänpohjalla, perinteisen vokaalilaulun inspiroimia äänimaisemia ja mahdollisuus jakaa hiljaisuutta ja metsän rauhaa yhdessä muiden kanssa. Inspiraatio esitykseen on peräisin vanhasta kansantarustosta ja metsään ja sen asukkaisiin liittyvistä tarinoista ja uskomuksista. Esityksessä käytetään mm  50 metristä ilma-akrobatiaköyttä puiden välissä.

Esitys on taiteilijoiden avaus  kohti tasapainoista luontosuhdetta. Kamppila ja Roiha kokevat, että useat nyky-yhteiskunnan ongelmat ja nykyihmisen pahoinvointi johtuvat siitä, että ihmiskunta on kadottanut yhteytensä sitä ympäröivään luontoon.  Yksilön tasolla sama toistuu mielen ja kehon, ihmisen oman luonnon, välisessä suhteessa.

Viivi Roiha aloitti sirkusharrastuksen Pukinmäen sirkuskoulussa vuonna 1997, ja myöhemmin tämä harrastus muuttui hänen ammatikseen. Roiha valmistui Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2009. Hän jatkoi opintojaan Ranskassa tunnetussa Centre National des Arts du Cirque -koulussa lajinaan vertikaaliköysi. Valmistuttuaan vuonna 2012 hän on työskennellyt ja esiintynyt ympäri Eurooppaa.

Sade Kamppila valmistui Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2009, ja perusti ystäviensä kanssa Osuuskunta Sirkus Aikamoisen. Ryhmän sekä Kamppilan vahvuus on erittäin laaja monipuolisuus niin sirkuslajien, kuin instrumenttienkin osalta. Hän  yhdistää taiteessaan osaamistaan akrobatiasta kuvataiteeseen. Kamppila hallitsee tanssillisen lattia-akrobatian ja lentäjän tehtävät heittovoltti- ja pariakrobatiassa. Ilma-akrobatiassa hän on erikoistunut keinutrapetsiin.